Over ons

Schouder- en elleboogklachten komen steeds vaker voor. Ook worden er vaker ingewikkelde en uitgebreide operaties aan schouder en elleboog uitgevoerd.

Hierdoor is de vraag naar gespecialiseerde fysiotherapeuten toegenomen en is de Werkgroep Schouder en Elleboog Gelderland (WSEG) opgericht.

In de werkgroep werken specialisten van het Rijnstate ziekenhuis (orthopedisch chirurgen, radiologen en fysiotherapeuten) en gespecialiseerde fysiotherapeuten uit de regio Arnhem en Zevenaar intensief samen. De deelnemers beschikken over de juiste kennis, scholing en ervaring op schouder- en ellebooggebied. Ook delen zij onderling kennis en ervaring met elkaar.

Verder zijn de lijnen met de specialisten in het ziekenhuis kort, waardoor er onderling goed en snel overleg mogelijk is.

Het doel van de werkgroep is om patiënten met schouder- en/of elleboogklachten optimaal te kunnen begeleiden naar herstel.

Toetreden tot de werkgroep als nieuw lid is vanaf heden wederom mogelijk,de voorwaarden/criteria waaraan voldoen moet worden staan hieronder opgenoemd, klik op bijlage voor de criteria.